Google?!!

Door sharvinz op zaterdag 5 juni 2010 15:35 - Reacties (30)
Categorie: Random, Views: 4.695

"Wel uiteraard alles doen via google."

Ik zal eerst eventje de situatie schetsen.
Voor school doe ik verplicht stage, dus ik werd geplaatst bij een middelbare school.
Daar leer je mensen Nederlands.
Je hebt daar verschillende klassen etc.. zoals een normale school.
In mijn klasje zit ik dus met een leraar en de leerlingen(tussen 18-90(ja 90jaar zit een oma tussen)) .
Uiteraard zit hier dan geen tweaker bij :(.

''Oke voortaan wil ik dat jullie je uitspraak oefenen op www.blablabla.nl.
Dat doe je op internet (neeeeee meen je dat:|?).
Wel uiteraard alles doen via google.
Ga dus eerst naar www.google.nl zoek daar op www.blablabla.nl anders doet hij het niet."

Ik zit achterin: hmm zal ik er wat van zeggen? aahhh laat maar lekker gaan joh }> .

Kom je tegenwoordig nergens meer zonder google?
Zijn websites afhankelijk van google?
Ach vind het maar raar dat mensen zo slecht geďnformeerd zijn over hoe je naar een site gaat zonder de hulp van google.

Volgende: Korting?! 11-'10 Korting?!
Volgende: Eigen Risico 06-'10 Eigen Risico

Reacties


Door Tweakers user DefLite, zaterdag 5 juni 2010 15:44

Wat mijn vader soms doet is in FireFox de site die hij wil hebben in het zoek vak tikken.
En dan met www.inserturl.com. Of in google(is start pagina) hele urls inkloppen ipv adres balk :<

Door Tweakers user Thorchy, zaterdag 5 juni 2010 15:47

Little_captain schreef op zaterdag 05 juni 2010 @ 15:44:
Wat mijn vader soms doet is in FireFox de site die hij wil hebben in het zoek vak tikken.
En dan met www.inserturl.com. Of in google(is start pagina) hele urls inkloppen ipv adres balk :<
Het zelfde hier met mijn moeder, en hoe vaak je het ook uitlegt, ze blijven het doen. Nu ja, zolang dat zij raken waar ze willen is het goed.

Door Tweakers user Silent7, zaterdag 5 juni 2010 15:53

Ja dat gaat ver en het eruit klrijgen lijkt onmogelijk.
Zelfs mn vrouw leert maar niet dat de eerste letters van een site in de adresbalk typen en dan met pijl en enter sneller en makkelijker is dan via google de naam van de site te typen, heb die moed maar opgegeven.


Maar ik wil eigenlijk wel weten welke site er is die mensen helpt bij hun uitspraak, www.blablabla.nl googlen gaf me niet een handige site daarvoor

Door Tweakers user sharvinz, zaterdag 5 juni 2010 15:54

Silent7 schreef op zaterdag 05 juni 2010 @ 15:53:
Ja dat gaat ver en het eruit klrijgen lijkt onmogelijk.
Zelfs mn vrouw leert maar niet dat de eerste letters van een site in de adresbalk typen en dan met pijl en enter sneller en makkelijker is dan via google de naam van de site te typen, heb die moed maar opgegeven.


Maar ik wil eigenlijk wel weten welke site er is die mensen helpt bij hun uitspraak, www.blablabla.nl googlen gaf me niet een handige site daarvoor
Ff goed nadenken welke het was ;). kzal zo ff posten als ik em nog weet.

Edit: www.taalklas.nl als ik me niet vergis.

[Reactie gewijzigd op zaterdag 5 juni 2010 15:55]
Door Tweakers user lordsnow, zaterdag 5 juni 2010 16:54

Daarom denk ik ook dat 80% van de Google zoekopdrachten geen echte zoekopdrachten zijn...


Licht fictief (aangedikt) gesprek tussen mij en een klant met een grote kern van waarheid:
ik: dan kunt u nu, in de ADRESBALK...
ik: dat is de balk HE-LE-MAAL BOVEN IN...
ik: waar dus ADRES voor staat...
ik: het volgende adres intoetsen: 192.168.2.1
ik: Daarna drukt u op Enter.
ik: Als het goed is krijgt u nu een webpagina van uw router ... ?
klant: Oh ja, ik zie het! ExperiaBox. En Thomson? En Sweex?
ik: ... *zucht*
ik: heeft u het adres mischien ingetoetst in Google?
klant: Ja, dat moest toch?
ik: Nee.
ik: Ik vroeg u om het adres in te toetsen in de ADRESBALK. Niet in Google. Google is om dingen op te zoeken. Ik hoef niet te zoeken, ik weet al waar ik heen wil.
klant: ...
ik: ziet u de ADRESBALK boven in?
klant: Nee.
ik: helemaal bovenin. Daar staat nu mischien het adres van uw Startpagina?
klant: Oh, u bedoeld waar http://www.startpagina.nl staat?
ik: ja!
ik: wat daar staat mag he-le-maal weg. Alles mag weg.
klant: ook http?
ik: mag wel, hoeft niet.
ik: ok, als de regel helemaal leeg is vult u in: 192.168.2.1
klant: moet daar .nl achter?
ik: nee, alleen 192.168.2.1. Verder niets.
klant: pagina kan niet worden gevonden
ik: ... *zucht*
ik: wat heeft u ingetypt?
klant: www.192.168.2.1
ik: ik heb geen www genoemd. U kunt nog een keer hetzelde adres invullen, maar dan zonder www. Dus niks er voor en niks er achter.
ik: krijgt u nu de pagina van uw router?
klant: Ja!
ik: *woohoo*

En dit heb je dan de hele dag door, elk gesrpek, 5 dagen per week. Hoe je 't ook formuleert, ze blijven 't fout doen. Google is er zo ingebakken, je zou 't er niet eens uit kunnen slaan. Tegen de tijd dat het vrijdag is ben je ontzettend gaar, en toe aan 't weekend.

[Reactie gewijzigd op zaterdag 5 juni 2010 17:14]


Door Tweakers user sharvinz, zaterdag 5 juni 2010 16:57

Lordsnow, ik irriteeer me zo erg heh aan zulke dingen ik zou gewoon opgehangen hebben.

Door Tweakers user thefal, zaterdag 5 juni 2010 17:06

Je ziet ook dat er vaak wordt gezocht naar www.google.com op www.google.com . Allemaal mensen die het verkeerde balkje hebben gebruikt :)

Door Tweakers user lordsnow, zaterdag 5 juni 2010 17:11

sharvinz schreef op zaterdag 05 juni 2010 @ 16:57:
Lordsnow, ik irriteeer me zo erg heh aan zulke dingen ik zou gewoon opgehangen hebben.
Het zijn klanten, dus ik kan niet zomaar ophangen. Je kan 't de mensen die bellen hun onkunde ook niet kwalijk nemen. Ze weten gewoon niet beter. Dus is het een kwestie van veeeeel geduld hebben, de frustraties onderdrukken, lief blijven, en de mensen gewoon blijven helpen. Wat niet betekend dat je soms geen wurgneigingen krijgt.

(na tig keer geprobeerd te hebben 192.168.2.1 te openen. Klant heeft meerdere keren het adres terug gelezen. Alles lijkt goed, maar na 15 minuten kan de pagina nog steeds niet worden gevonden)
ik: Ok, klik nu op Start
ik: daarna op Uitvoeren
ik: type daar CMD
ik: en klik op OK
ik: in het zwarte scherm, type nu IPCONFIG, en druk daarna op Enter
ik: wat is nu het adres wat staat bij Standaard Gateway? Als het goed is, is dit 192 PUNT 168 PUNT 2 PUNT 1
klant: oh... hihihihi ... deze punten zien er anders uit.
ik: ... uh?
ik: welke punten heeft u tot nu toe gebruikt dan bij het invullen in de Adresbalk?
klant: nou, met zo'n dingentje er aan, aan de onderkant.
ik: ... uh? Een komma?
klant: Ja! Een komma.
klant: maakt dat uit?
ik: *mentale wurgpoging*

[Reactie gewijzigd op zaterdag 5 juni 2010 17:12]


Door Tweakers user GemengdeDrop, zaterdag 5 juni 2010 17:33

Dat het alleen via google moet zeggen ze neem ik aan gewoon om gedonder met tikfouten en dat soort onzin te voorkomen. Google pakt 'm dan meestal al wel.

Daarnaast, ik vergis me ook nog wel eens hoor welke balk ik moet hebben. Ik wil nog wel eens een url copy/paste doen en door de snelheid mik ik soms op het verkeerde witte balkje. Dat kost dan extra tijd omdat je eerst via google moet.

Ook in firefox met die handige zoekbalk naast de url balk. In principe google ik altijd via die zoekbalk, maar na een tijdje intensief googlen wil ik daar ook nog wel eens een url in kloppen.

Overigens, veel mensen interesseerd het hele internet gebeuren geen ene donder. Ze willen gewoon die vakantie boeken/ online aankoop doen, beetje sociaal netwerken en nieuwslezen. De technische details zal hun een worst wezen en google is wat dat betreft ideaal. Het enige wat je kan doen is iedere keer vele stappen vooruit denken en te proberen te bedenken hoe zo iemand je woorden interpreteerd.
Het kan ook nog erger. Je hebt een hele serie mensen die wel aardig kunnen 'internetten' en dan vervolgens gewoon domweg niet doen wat je zegt omdat ze het zelf beter weten. Hoe lang heb ik er wel nietaan besteed dat niet per definitie voor elk adres www. komt te staan. 8)7

Maar ik moet toegeven. Dat met die punt en die komma... |:( daar kan je je gewoon niet tegen wapenen dat soort lui :z

Door Tweakers user Proto, zaterdag 5 juni 2010 17:36

lordsnow schreef op zaterdag 05 juni 2010 @ 17:11:
[...]

klant: oh... hihihihi ... deze punten zien er anders uit.
ik: ... uh?
ik: welke punten heeft u tot nu toe gebruikt dan bij het invullen in de Adresbalk?
klant: nou, met zo'n dingentje er aan, aan de onderkant.
ik: ... uh? Een komma?
klant: Ja! Een komma.
klant: maakt dat uit?
ik: *mentale wurgpoging*
Oh... my... fucking... Ik ga helemaal kapot hierzo! _O-

Maar wat de blog betreft... mensen aanleren om alles via Google te doen, c'mon. Via google, anders doet-ie het niet... :')

Door Tweakers user swtimmer, zaterdag 5 juni 2010 17:38

Daarom is Chrome ook zo fantastisch. Gewoon 1 balk. Zijn het keywoorden dan gaat die zoeken, is het een valide adres dan gaat die daarheen. Simpel!

Door Tweakers user BastiaanCM, zaterdag 5 juni 2010 17:50

@Swtimmer, Ookal heeft firefox 2 velden, het adresveld zoekt ook automatisch wanneer geen hij geen website vind, meestal.

Ik persoonlijk gebruik/heb ook google ontzettend veel gebruikt. Maar ik moet zeggen, ik heb er ook wel zeer veel mee geleerd, en vele interessante webshops mee gevonden.

Ik herrinner mij nog een tijd (al is het ontzettend vaag en klinkt het ongelofelijk ) dat ik de website URL`s uit mijn hoofd moest weten anders kwam ik er nooit.. :P

@ Lordsnow, ik wil een blog van JOUW met jouw klanten, geniaal gewoon !

Door Tweakers user Orian, zaterdag 5 juni 2010 18:06

Tja, waar ik altijd bang voor ben als mensen via google zoeken is dat ze op phishingsites komen. Dan zoeken ze wel mooi op ing.nl, maar als er een keer iets mis gaat in het googlescript kom je mooi op jng.nl (oid) terecht, en zit je vervolgens lekker je gegevens aan de één of andere rus te geven.
Uiteraard, dit kan ook gewoon als je wel gewoon naar ing.nl gaat, maar de kans is toch kleiner (tenminste, dat idee heb ik O-) ).

Overigens blijft mijn moeder het ook nog steeds hardnekkig doen. En als ze dan per ongeluk de startpagina (google) uitschakelt is het helemaal erg, dan "doet het internet het niet meer".

p.s. Kun je alsjeblieft normale kleuren instellen? Mijn scherm kan gewoon meer kleuren dan oranje en zwart laten zien ;)

Door Tweakers user _Eend_, zaterdag 5 juni 2010 18:21

Ik zie mijn ouders de laatste tijd precies hetzelfde doen. Wil ma even foto's kijken, dan opent ze een nieuw scherm van firefox, ramt daar www.hyves.nl in en klikt dan op de eerste link.

Als je dan zegt dat het sneller is om gewoon hyves.nl in de adresbalk te typen dan weet ze het weer. Maar kom je dan een kwartier later terug, en dan zit ze weer hele url's in google te kloppen.

Maar ik heb net zoiets, maar dan met magnetrons.. Onze magnetron is voor mij ook een "magische doos". Je gooit er eten in, ramt op een paar knopjes en na de tijd die je hebt ingesteld hoor je "PING!" en je eten is klaar. Maar de volgende dag ben ik alweer vergeten hoe ik dat ding in moet stellen.

[Reactie gewijzigd op zaterdag 5 juni 2010 18:22]


Door Tweakers user lordsnow, zaterdag 5 juni 2010 18:21

BastiaanCM schreef op zaterdag 05 juni 2010 @ 17:50:
@ Lordsnow, ik wil een blog van JOUW met jouw klanten, geniaal gewoon !
Ik zou wel graag willen, en zit al een paar jaar te dubben of ik het wel of niet moet doen. Ik denk namelijk dat mijn baas dat niet erg leuk zal vinden, helaas.

Door Tweakers user PhoenixT, zaterdag 5 juni 2010 18:22

Hahah, mijn moeder heeft precies hetzelfde. Ik heb het al zó vaak uitgelegd, maar ze kan het verschil tussen de adresbalk en Google maar niet snappen 8)7

Door Tweakers user Petervanakelyen, zaterdag 5 juni 2010 19:41

lordsnow schreef op zaterdag 05 juni 2010 @ 18:21:
[...]


Ik zou wel graag willen, en zit al een paar jaar te dubben of ik het wel of niet moet doen. Ik denk namelijk dat mijn baas dat niet erg leuk zal vinden, helaas.
Ach, er zijn toch ook klanten die een blog maken over hun problemen met de klantendienst, waarom zou het omgekeerde niet mogen? ;)

Door Tweakers user D!zzy, zaterdag 5 juni 2010 19:57

Tegenwoordig typ ik gewoon de naam van de site, of een deel ervan. Firefox doet de rest wel.

Door Tweakers user DefLite, zaterdag 5 juni 2010 20:44

@Lordsnow
Blog anoniem posten (: ?

[Reactie gewijzigd op zaterdag 5 juni 2010 20:44]


Door Tweakers user Andros, zaterdag 5 juni 2010 23:07

Overigens geldt dat niet alleen voor Lordsnow maar voor iedereen die wel eens op een helpdesk gewerkt heb. De meest kansloze mutsen hoor je voorbij komen:

Klant: Ja, ben gisteren opgeleverd maar me internet doet het nog niet
Ik: *meet meuk etc* Mevrouw, ik kan uw modem helemaal niet meten, waar heeft u deze staan?
Klant: Naast de computer.
Ik: En waar heeft u deze op aangesloten?
Klant: Nergens op, staat gewoon naast de pc.
Ik: Maar uw modem moet toch een signaal van de telefoonlijn kunnen vinden?
Klant: Hoezo, het is toch een DRAADLOOS modem?


Of als je met mensen even een IPCONFIG wilt doen om te weten of ze een router gebruiken of 169 IP krijgen.

Ik: Ja, en in dat zwarte command schermpje tikt u in: ipconfig. Ik zal het even voor u spellen, Izaak, Pieter, Cornelis, Otto, Nico, Ferdinand, Izaak, Gerard.
Klant: Hier staat "wordt niet herkend als intern of extern commando blablabla....
Ik: Wat heeft u precies ingetikt?
Klant: Nou gewoon, Izaakpietercornelisottonicoferdinandizaakgerard.
Ik: *Telefoon op mute en RAAAAAAAAAAAAAH*

We denken op het werk nog steeds dat die laatste een testcall geweest is maar hoe mensen dergelijke meuk voor elkaar krijgen. Om nog maar te zwijgen over allerlei koppigheid en moeilijk doenerij als internet prima werkt met pc op het modem, maar met hun Sweex routertje doet de zaak het niet. En dan blijven volhouden dat wij kosteloos een monteur MOETEN sturen anders zeggen ze op. Want het heb altijd gewerkt en ga zo maar door. Mensen op de helpdesk zitten er echt om je te helpen, met problemen zijn ze altijd bereid je te helpen maar ik kan je verzekeren dat 95% van het gebitch op een helpdesk door klanten zelf komt. Denk dat velen dat hier kunnen beamen.

[Reactie gewijzigd op zaterdag 5 juni 2010 23:08]


Door Tweakers user Taartvarken, zaterdag 5 juni 2010 23:39

Alleen de energiebesparing die het zou opleveren als mensen de adresbalk zouden gebruiken zou al een reden opzich zijn om niet met Google te internetten....

En doe in godsnaam iets aan die kleuren, dit is op z'n zachtst gezegd verschrikkelijk.

Door Tweakers user Andros, zondag 6 juni 2010 00:28

Kweenie, jij heb het over energiebesparing, zwart scherm bespaart nochtans lekker :P

Door Tweakers user wheez50, zondag 6 juni 2010 02:38

Ochhoch...

Mevrouw? Ja? Branden ar lampjes op uw modem? Nee! Da's het kastje waar we het net over hadden. Oh die, ja, daar branden twee groene lampjes op. Ok, Trekt u er eens alle stekkertjes uit? ... ... Gedaan! Mooi, welke lampjes branden er op uw modem? Nog steeds die twee grone lampjes natuurlijk. .... .... uhhh

Wacht even. Ik vroeg u net om de stekkertjes uit uw modem te trekken. Da's ook het stroomkabeltje. Heeft u echt alle stekkertjes uit uw modem gehaald? Dat apparaat met de twee groene lampjes? Ja, dat vroeg u toch?

Ok... En wat ziet u op uw beeldscherm van uw computer? Die stopte met werken toen ik er de stekkers uit trok...


Goeden dag meneer. Ja ik heb een probleem met mijn wachtwoord. Dat doet het niet. Ik zal het hier eerst even uittesten... ... ... ... Hier werkt uw wachtwoord gewoon hoor... Wat zijn de eerste twee karakters van uw wachtwoord volgens u? Uhh. Het begint met een hoofdletter. Meneer? Ja? Weet u hoe ik hoofdletters doe?


Meneer? Ja? Mijn printer doet het niet. .... En waarom belt u dan met uw internethelpdesk? Omdat mijn printer het niet doet. ... Wat voor een merk printer heeft u? HP. Ok, belt u dan eerst met de leverancier van uw printer en als die u niet wil helpen HP zelf. Ik heb niets met uw printer te maken. Uw internetverbinding werkt voor zover ik kan zien uitstekend. Heeft u problemen met internet of met uw email? Ja, met mijn email. Ok, wat is dan uw probleem? Ik kan ze niet uitprinten. ... Maar u kunt ze op uw beeldscherm lezen? Ja natuurlijk. Dan lijkt het me dat uw internetverbinding goed werkt. Natuurlijk!!! Maar waarom belt u dan met uw internethelpdesk? Omdat mijn printer het niet doet!


Qua voip over een zyxel voipmodem: U belt nu via het modem. Zou u straks na u heeft opgehangen, NU NIET, uw modem eens uit willen doen en ... TUUTUUTUUT ... weer aan...

Door Tweakers user 247pro, zondag 6 juni 2010 08:48

Ik kan me nog een mailtje herinneren van een klant:

"Ik heb enkele maanden geleden een externe harde schijf bij jullie gekocht maar nu is de accu leeg, maar toch zou ik graag een nieuwe willen, maar met alles wat op mijn vorige stond, maar nu ben ik al mijn wachtwoorden, passwords en inlogcodes kwijt en kan nergens meer in."

Door Tweakers user Jory167, zondag 6 juni 2010 12:08

swtimmer schreef op zaterdag 05 juni 2010 @ 17:38:
Daarom is Chrome ook zo fantastisch. Gewoon 1 balk. Zijn het keywoorden dan gaat die zoeken, is het een valide adres dan gaat die daarheen. Simpel!
Maar in Chrome moet je wel heel expliciet je adressen invoeren. Bij mijn stage bedrijf, doen we development van websites op een eigen (niet bestaand, door onze DNS server geresolved) tdl, '.dev'. Wanneer ik moet werken aan example.nl, doe ik dat op example.dev. Maar als ik in Chrome 'example.dev', dan krijg ik een hele mooie Google pagina die mij verteld dat 'ie dat adres niet kan vinden. Wanneer ik echter 'http://example.dev' invoer, werkt het ineens wel.

Dat is, naar mijn mening, toch niet bepaald handig.

Het idee dat je Google nodig zou hebben om op internet te kunnen. is inderdaad erg vreemd. Mijn ouders hebben er ook last van. (Maar goed, mijn vader denkt ook dat dubbelklikken op een link nodig is - wat soms bij erg snel ladende websites het probleem op leverd, dat die tweede klik een tweede link is. En maar zeuren dat "motzilla" zo slecht is. (Al heeft IE dat probleem inderdaad niet, omdat die gewoon veel langer over het renderen doet.))
Ook bookmarks / favorieten / hoe je 't ook wil noemen, blijken een groot misterie voor ze.

Door Tweakers user RoadRunner84, maandag 7 juni 2010 12:20

ik type meestal en[tab]<zoekwoord> om het te vinden via de engelse wikipedia... soms gebruik ik google, maar dat is fetielijk gewoon <zoekwoord> om het te zoeken via de dafault searchengine.

Maar oke, die leraar is vrij achterlijk als je denkt dat google een vereist pad is om op die site terecht te komen, weet je zeker dat ie net gewoon probeert hoger inde ranking te komen met zijn eigen site?!

Als je wilt dat mensen uitspraak leren vanaf een website, leer ze dan gewoon hoe ze IPA moeten lezen ;) (als je niet weet wat dat is, type dan "en IPA" of zoek het op op wikipedia.org, vermijd ten alle tijde het gebruik van google! ;))

Door Tweakers user engelbertus, dinsdag 16 november 2010 00:09

dat gele googler balkje moeten ze weer afschaffen
als je iets in de adresbalk typt dat niet wordt herkend, dan wordt er toch al gezocht op
(bijvoorbeeld) google, of wat er ook is ingesteld. kans is dus ook groot dat er op bing wordt gezocht, mar tot op heden vindt ik google beter werken. MS heeft nog wel wat werk te doen....

Door Tweakers user i-chat, dinsdag 16 november 2010 08:05

lordsnow schreef op zaterdag 05 juni 2010 @ 16:54:
Daarom denk ik ook dat 80% van de Google zoekopdrachten geen echte zoekopdrachten zijn...


Licht fictief (aangedikt) gesprek tussen mij en een klant met een grote kern van waarheid:
ik: dan kunt u nu, in de ADRESBALK...
ik: dat is de balk HE-LE-MAAL BOVEN IN...
ik: waar dus ADRES voor staat...
ik: het volgende adres intoetsen: 192.168.2.1
ik: Daarna drukt u op Enter.
ik: Als het goed is krijgt u nu een webpagina van uw router ... ?
klant: Oh ja, ik zie het! ExperiaBox. En Thomson? En Sweex?
ik: ... *zucht*
ik: heeft u het adres mischien ingetoetst in Google?
klant: Ja, dat moest toch?
ik: Nee.
ik: Ik vroeg u om het adres in te toetsen in de ADRESBALK. Niet in Google. Google is om dingen op te zoeken. Ik hoef niet te zoeken, ik weet al waar ik heen wil.
klant: ...
ik: ziet u de ADRESBALK boven in?
klant: Nee.
ik: helemaal bovenin. Daar staat nu mischien het adres van uw Startpagina?
klant: Oh, u bedoeld waar http://www.startpagina.nl staat?
ik: ja!
ik: wat daar staat mag he-le-maal weg. Alles mag weg.
klant: ook http?
ik: mag wel, hoeft niet.
ik: ok, als de regel helemaal leeg is vult u in: 192.168.2.1
klant: moet daar .nl achter?
ik: nee, alleen 192.168.2.1. Verder niets.
klant: pagina kan niet worden gevonden
ik: ... *zucht*
ik: wat heeft u ingetypt?
klant: www.192.168.2.1
ik: ik heb geen www genoemd. U kunt nog een keer hetzelde adres invullen, maar dan zonder www. Dus niks er voor en niks er achter.
ik: krijgt u nu de pagina van uw router?
klant: Ja!
ik: *woohoo*

En dit heb je dan de hele dag door, elk gesrpek, 5 dagen per week. Hoe je 't ook formuleert, ze blijven 't fout doen. Google is er zo ingebakken, je zou 't er niet eens uit kunnen slaan. Tegen de tijd dat het vrijdag is ben je ontzettend gaar, en toe aan 't weekend.
+100 kudo's you made me smile :D

Reageren is niet meer mogelijk